slogan EPB Roadshow

PARTNERS


Kingspan

De groep Kingspan, in 1965 opgericht in Ierland, is uitgegroeid van een familiebedrijf in bouwproducten tot wereldleider in efficiënt bouwen.

Kingspan Insulation is wereldwijd marktleider op het gebied van isolatie. Wij voorzien onze klanten in de bouwsector van (advies over) hoogwaardige hardschuim isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie dragen wij bij aan het bouwen van de woningen en kantoorgebouwen van de toekomst.

Wij onderscheiden ons door aanzienlijk dunnere producten, met hoog thermische prestatieniveau te bieden, dan de klassieke alternatieven. Deze producten zijn geschikt om in alle vrijheid gebouwen met lage energiebehoeften te ontwerpen en te bouwen, waar wij ondersteunen met advies. Bovendien dragen de producten bij aan de veiligheid van de bewoners doordat bv. brandgedrag volgens de meest strikte normen en protocollen is getest.

Met het toepassen van Kingspan producten voldoe je aan de bouweisen van vandaag en morgen.

Remeha

Remeha is toonaangevend producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Als geëngageerde voortrekker maakt Remeha het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Ze wensen iedere professional in de sector te ondersteunen en te adviseren bij de keuze naar de perfecte installatie gaande van condenserende gas- en stookolieketels, (gas)warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonnesystemen en hybride installaties. Remeha brengt warmte en sanitair warmwatercomfort!

Somfy

Somfy maakt al meer dan 50 jaar slimme oplossingen voor het beheer van woningen en gebouwen en daarmee het dagelijkse leven van miljoenen gebruikers in de hele wereld gemakkelijker. Onze innovaties zijn gericht op het automatiseren en onderling verbinden van rolluiken, zonweringen en gordijnen, deuren, poorten en garagedeuren, verwarming, verlichting, camera’s en alarmsystemen. Elke dag opnieuw werken wij aan de ontwikkeling van betrouwbare en duurzame oplossingen zodat iedereen comfortabeler, veiliger en duurzamer kan leven vandaag en morgen.

Ubbink

Ubbink verkoopt rookgasafvoersystemen, ventilatie-dakdoorvoeren en ventilatiesystemen, en een pakket bouwproducten zoals dakventilatieproducten, diverse bouwhulpen enz. De ontwikkeling en productie gebeurt voornamelijk in Nederland (Doesburg) en Duitsland (Brilon). De producten worden verkocht in heel Europa. In België opereert Ubbink sinds 1969.

EPB roadshow 2019 - 2020 ...uniek in vlaanderen


CONTACT
SBM Opleidingen

Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
050 40 30 90
info@sbm.be
www.sbm.be
sbm
@sbm