slogan EPB Roadshow

PARTNERS


Recticel Insulation

Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige oplossingen biedt om het dagelijks comfort van de eindgebruiker te garanderen. Recticel zet in op nieuwe en steeds betere isolatieoplossingen, die het resultaat zijn van ervaring, vakmanschap en passie voor polyurethaan.

Velux

Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.

Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maken. We streven er naar om mensen aangenamer te laten wonen, werken en leven - met een innovatief assortiment systemen dat bestaat uit verwarmings-, sanitair warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Henco

Henco Industries produceert en levert tegenwoordig een compleet en op elkaar afgestemd assortiment van topproducten die zich onderscheiden door hun voortdurende technologische innovatie. Alle systeemcomponenten ademen de betrouwbaarheid uit die eigen is aan Henco. Het hart van dit uitgebreide assortiment is zonder twijfel de gepatenteerde meerlagenbuis.

Schuco

Ramen en deuren zijn bepalend voor het karakter van uw woning en maken van uw huis een aangenaam thuis. Ze brengen daglicht in uw woonruimtes, zorgen voor uitzicht en beschermen u tegelijkertijd tegen weersinvloeden. Daarnaast bieden ze design en comfort volgens uw wensen en ideeën. Onder architecten is Schüco al jarenlang een begrip, vanwege de hoge prestaties op het gebied van design, comfort, veiligheid en duurzaamheid.

EPB roadshow 2018 - 2019 ...uniek in vlaanderen


CONTACT
SBM Opleidingen

Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
050 40 30 90
info@sbm.be
www.sbm.be
sbm
@sbm