slogan EPB At home

PARTNERS


Daikin

Zowel bij nieuwbouw als bij een ingrijpende energetische renovatie daalt de energiebehoefte voor verwarming maar neemt de kans op koeling toe om een aangenaam thermisch comfort te kunnen garanderen. Deze partner biedt verschillende oplossingen met warmtepompen op maat voor verwarming, koeling en sanitair warm water bij nieuwbouw en renovatie voor collectieve en individuele projecten.

Wienerberger

Naarmate er meer en beter wordt geïsoleerd, stijgt het belang van de passende oplossing voor de bouwknopen. Voor de epb- verslaggever en architect werd de welbekende bouwknopenatlas ontwikkeld aangepast aan de nieuwste materialen en bouwtechnieken. In het kader van circulair bouwen worden nieuwe producten en concepten voorgesteld.

Smart Air

Verwarmen met een warmtepomp op lage temperatuur kan niet alleen met vloerverwarming maar ook met lucht. Dit nieuw concept maakt het mogelijk om heel dynamisch en ogenblikkelijk in te spelen op een variatie van het binnenklimaat door wisselende klimatologische omstandigheden. De warmtepomp in combinatie met een ventilatiesysteem D staat tegelijk in voor verwarming, koeling en ventilatie.

Saint Gobain

Dat beglazing een groot impact heeft op het S-peil is ondertussen al genoeg bekend. Bij de keuze van de beglazing zijn veel parameters belangrijk. Deze partner wijst u op de impact van de facetten zoals energiebesparing, zonwering, het verminderen van geluidshinder, voldoende licht, valbeveiliging of het verminderen van het serre-effect liggen aan de basis bij de toepassing van de beglazing.

Viega

Als fabrikant van leidingsystemen biedt deze partner unieke, intelligente en innovatieve oplossingen voor distributie van ruimteverwarming, sanitair warm en koud water en regeltechniek. Nieuwe concepten en proportionele regelingen maken dat bij de verdeling van warmte veel energie bespaard kan worden.

Atag

Bij vervanging van een bestaande ketel ligt de kennis van de kenmerken van het toestel aan de basis bij de selectie van een nieuw toestel. Bij een gebouwrenovatie kan een bestaande ketel in combinatie met een nieuwe warmtepomp instaan voor ruimteverwarming. In nieuwbouwprojecten worden veel warmtepompen geplaatst. Deze partner heeft voor elke situatie de passende technologie voor ruimteverwarming, koeling en sanitair warm water productie.

EPB @HOME 2022 ...uniek in vlaanderen


CONTACT
SBM Opleidingen

Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
078 35 36 38
info@sbm.be
www.sbm.be
sbm
@sbm