slogan EPB At home

PARTNERS


Stroomop

Stroomop promoot milieuvriendelijk verwarmen met pellets en hout. Wij informeren bouwers en verbouwers over duurzame oplossingen voor pelletkachels, houtkachels, combikachels, kookfornuizen op hout of pellets en andere toepassingen met pellets.

Stroomop is importeur van de merken RIKA en Pertinger.

Wij hebben meer dan 15 jaar expertise in CO2-neutraal verwarmen en werken samen met een netwerk van handelaars en installateurs in heel België.

Oekofen

ÖkoFEN Belgium is gespecialiseerd in centrale verwarming met pellets en zit onder hetzelfde dak als Stroomop.

Zij zijn verdeler van de merken ÖkoFEN en BlueBurn.

Fineo

AGC is een van de toonaangevende bedrijven in het ontwikkelen en produceren van beglazing. De ontwikkeling van vacuüm beglazing geeft aan architectuur een nieuwe dimensie. Fineo van AGC staat garant voor een uitzonderlijke thermische isolatie, een verbeterde geluidsdemping en meer natuurlijk licht binnenhuis, en 100% circulair.

Deceuninck

Deceuninck biedt de slimste keuze voor de meest vernieuwende raam- en deuroplossingen. Als een betrouwbare partner voor zijn klanten over de hele wereld, bieden Deceuninck hen milieuvriendelijke producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit.

cebeo

Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Hun geschiedenis wordt gekenmerkt door organische groei en acquisities.

Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties. Sinds 1 januari 2021 staat Régis André aan het hoofd van het directiecomité.

begetube

Begetube is al meer dan 40 jaar een professionele partner in de installatietechniek en profileert zich als specialist van leidingsystemen in kunststof. Ze leggen de nadruk op kwaliteit en service en beschikken over een eigen studiedienst die zich vooral gespecialiseerd heeft in het dimensioneren van technische installaties voor oppervlakteverwarming en -koeling alsook residentiële ventilatie en het geven van professioneel advies op maat.

ctc

Met bijna 100 jaar ervaring werkt CTC bewust aan een duurzame en fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. We bieden een breed assortiment aan producten, zoals bodem/water warmtepompen en lucht/water warmtepompen.

We volgen onze wortels terug tot 1923, toen we Zweedse huizen begonnen te verwarmen. We zijn het best bekend voor onze groene ketels, die miljoenen gezinnen in heel Europa verwarmen. Wij waren het eerste bedrijf dat verwarmingsketels met ingebouwde warmwaterverwarming aanbood en wij waren de eersten die lucht/water warmtepompen introduceerden in Zweden. Het is daarom niet overdreven om te zeggen dat we de industrie hebben ontwikkeld.

CTC is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten.

Wij staan voor gemoedsrust, kwaliteit en duurzaamheid.

EPB @HOME 2021 ...uniek in vlaanderen


CONTACT
SBM Opleidingen

Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
078 35 36 38
info@sbm.be
www.sbm.be
sbm
@sbm